Komplett leverantör av installationer

Vi strävar efter att vara en komplett leverantör av installationer inom:

  • INDUSTRIEL / AUTOMATION
  • EL / STYR-REGLER
  • TELE/DATA
  • AUTOMATION
  • PROJEKTERING / PROJEKTLEDNING
  • KONSTRUKTION / DOKUMENTATION
  • APPARATSKÅPSBYGGNATION

Vi utför EIO Eltest åt konsumenter

Dolda elfel kan visa sig vara livsfarliga
Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall att någon förolyckas. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-före-datum? Tänk också på att nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom.

Hur elsäkert är ditt hem?
Är du alldeles säker på att din familj, släkt och vänner inte riskerar att få ström genom kroppen på grund av exempelvis en sprucken gummiisolering på en sladd eller att skadedjur har förstört kablar, kopplingar är felaktigt utförda och att jordade uttag saknas? Kan du helt lita på att din bostad inte börjar brinna genom att elsystemet belastas mer än det byggdes för? Har du installerat exempelvis inbrottslarm, infravärme på uteplatsen, ny utebelysning eller tidur för motorvärmare, men inte dimensionerat elanläggningen därefter.

EIO Eltest gör livet tryggare
Det luriga med elinstallationer är att du oftast inte kan se riskerna med blotta ögat. Eftersom du är ansvarig för elanläggningen i din bostad, bör du låta en oss göra en EIO Eltest. Testet är en grundlig besiktning. Vi testar centralen och säkringar, kollar uttag och kablar, gör stickprovskontroller i dosor och strömbrytare. Testet tar pulsen på elanläggningen och ger besked om dess säkerhet, komfort, ekonomi och tekniska standard. I din hand får du ett utförligt protokoll. Du ser om elanläggningen har fullgod säkerhet eller om fel behöver rättas till, antingen för att anläggningen ska uppfylla gällande föreskrifter eller för att öka komforten.

Visar testet att din elanläggning inte är säker eller att den kan bli bättre, kan vi lämna kostnadsförslag på åtgärderna. Använd gärna ROT-avdraget när du åtgärdar eventuella fel.

Låt oss gå husesyn
Passa på att fråga oss om tips för säkrare el. Vill du vara riktigt på säkra sidan låter du oss gå igenom din bostads elinstallationer och åtgärda det som kan behövas, till exempel att montera petskyddade uttag och installera jordfelsbrytare. En jordfelsbrytare anses förhindra nio elolyckor av tio. EIO Eltest är bara till för konsumenter.

 

Anlita oss för EIO Elkontroll

Dolda elfel kan visa sig vara livsfarliga även i kommersiella lokaler

Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall att någon förolyckas. Har elinstallationen i dina lokaler passerat bäst-före-datum? Tänk också på att nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom.